vineri, 27 mai 2011

Barbatul de sub papuc

Îl poţi recunoaşte din faza primului contact vizual, nici nu mă îndoiesc. Adică cam cât să fi împrumutat din feminismul ei să ajungi să o întrebi dacă vrea să-i cari tu poşeta ?
Să nu mai zic că dacă vrea să bea o bere ... trebuie să o roage pe "pisi mic" care într-un final printr-o privire o să-i răspundă mai bine o apă plată.
E cel care întotdeauna va găsi o scuză să plece de la berea cu băieţii. Credeţi că de fiecare dată când se duce la baie are strict nevoie ? Nu ! Din proprie iniţiativă o sună pe "pisi mic" să-i spună cum e treaba şi cam în cât timp ajunge acasă.
Am întâlnit şi bărbaţi terorizaţi de prietenele/nevestele lor şi stau şi mă gândesc ... oare cum le suportă ? Ei pur şi simplu le iubesc şi acceptă aşa cum sunt; bărbatul adevărat în casă. Mă gândesc că e foarte posibil ca-n intimitatea lor să se înţeleagă altfel, că dacă nici asta nu merge cum trebuie atunci chiar că-mi pun un semn mare de întrebare pentru că am stabilit deja că problema genului acesta de cuplu e ieşitul în societate.
Imagineazati-l cum e când nu e cu ea. Bea cu băieţii, râde, glumeşte, flirtează, parcă e şi un pic mai roşu în obraji ... simte că trăieşte.
Când ies în oraş cu alte cupluri el trebuie să se gândească dacă EA îi acceptă pe acei oameni şi cel mai important dacă ar avea ce să discute cu iubitele lor şi apoi trebuie să se gândească la locaţie ... pentru că ea nu are ce caută pe terasă la Calypso ( terasă studenţească ).
Practic, amicul tău are două personalităţi. Una pe care o cunoşti şi o îndrăgeşti şi una pe care nu o înţelegi şi cu care nu ştii cum să relationezi, pentru că e EA prin preajmă. Când EA pleacă din oraş, te sună să ieşiţi şi se comportă ca scăpat din cuşcă, savurând fiecare moment de libertate. Dacă nu poţi să îl însoţeşti, o să iasă singur şi o să petreacă la fel de tare.
Pisicuţe mici, când voi închideţi ochii, oamenii ăştia încep să trăiască cu adevărat şi vin şi vă întreb ... ce aveţi de câştigat ?

Un comentariu:

Ana spunea...

da' cine va pune sa fiti slabi de inger ? :)))